metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)12.10.2017 11:12

Siedzieć w takiej budzie na trzeźwo to się przecież nie da. Poza tym jestem za budowa wiaduktu w tym miejscu.

30

konkretny ~konkretny (Gość)12.10.2017 13:32

Dyscyplinarka.

10

Dobry człowiek ~Dobry człowiek (Gość)12.10.2017 13:23

To chyba zabytek klasy 0 że stoi do tej pory ;)

50

mondrala ~mondrala (Gość)12.10.2017 16:50

My w fabryce śrubek dmuchamy w każdy piątek na nocnej zmianie tak by nikogo nie złapać,ale dmuchanie jest hahahahaha

20

gość ~gość (Gość)12.10.2017 17:18

Wszystko rozumiem, również nudę, rutynę, starą budę... Ale albo odpowiada się za ludzi i nie pije w pracy, albo... skoro woli się pić, zawsze można zmienić pracę... Porównywalne pieniądze są za klejenie kopert i składanie długopisów... ciepło, dom, można pić. Wybór należał do tego Pana

20

Dolniak ~Dolniak (Gość)11.10.2017 19:08

A w pewnej spółce w PT, w 2016 r. "złapano" kliku takich i nikt nie wyleciał. Tam związki zawodowe podpadziochów bronią jak niepodległości (!).
Może PKP weźmie pod uwagę ten przykład i... nie skrzywdzi dróżnika ???
Może zostało mu już niewiele do emerytury ???

82

śmieszek ~śmieszek (Gość)11.10.2017 16:10

Pomiając już fakt "nietrzeźwości drużnika" przyjżyjcie się internauci samej "budowli" ,która stanowi dobry przykład gospodarności na polskiej kolei. Mnie ten budynczek przypomina slamsy zbudowane w krajach trzeciego świata a nie w kraju w Unii Europejskiej...Co tam jest w środku...

250

okok ~okok (Gość)15.10.2017 19:18

A na zdjęciu to jego auto stoi? A to wiem który to.
Ale budę mają super standard.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat